Warning: end() expects parameter 1 to be array, null given in /home/knu/public_html/textpattern/publish/taghandlers.php on line 278
Krajem naše ulice ~ O nama

Tel: +381 (0)32/22.42.94
Mob: +381 (0)62/44.27.80
Železnička bb, PTC Vavilon
32000 Čačak, Srbija

Sredom i Četvrtkom
15:50, 18:50, 21:50
Nedeljom u 11:50
Samo na TV Galaksija 32
autor i voditelj
Aleksandar D. Radović
 
Poštovani,

AVN + production” postoji od januara 2005. godine i registrovana je za obavljanje poslova reklame, propagande i produkcije RTV programa. Realizujemo tri televizijska programa, “Krajem naše ulice”, “Vi pitate mi tražimo odgovor”, i “Tehnodrom” koji se emitiju na programu TV “Galaksija 32” Čačak.
Prema istraživanjima gledanosti predstavljaju tri najgledanija programa na regionalnom nivou.

AVN + production” je za potrebe ELD Čačak proizvela film “85 godina svetlosti” povodom jubileja 85 godina od prve sijalice u Čačku. Film je rađen u periodu april – oktobar 2007. godine i emitovan je na svečanoj akademiji u Domu kulture Čačak i na TV Galaksija 32.
Materijal koji je snimljen dostavljen je u arhivu ELD Čačak.

Za potrebe nastupa na Sajmu poljoprivrede u Parizu, AVN + produkcija je za firmu Descours Srbija, najvećeg distributera zamrznutog voća u Evropi, u toku 2006. godine snimila i proizvela propagandni film koji je dobio nagradu organizatora pariskog Sajma.

Za potrebe nastupa na Sajmu naoružanja, u junu 2007. godine AVN + produkcija je izradila promotivni film u trajanju 18 minuta koji je emitovan na štandu TRZ Čačak. Film je titlovan na engleskom jeziku i kopije su podeljene poslovnim partnerima i zainteresovanim posetiocima.

Na 5. međunarodnom sajmu zaštite životne sredine i lokalne samouprave Grad Čačak i Društvo “Sekopak” osvojili su Gran pri nagradu Udruženja ekonomskih propagandista Srbije za najbolji promotivni nastup u kategoriji lokalne samouprave.

Štand Grada Čačka, na kojem je Sekopak bio gost, predstavio je baliranu plastiku i prirodni kompost dobijene iz projekta primarne selekcije koju ova dva partnera sprovode na delu teritorije Grada Čačka.

Prvog dana Eko sajma, prezentovani su rezultati prvog dela projekta „Primarna selekcija ambalažnog otpada iz čvrstog komunalnog otpada”. Promotivni film “Čačak – zaštita životne sredine” u trajanju 12 minuta, koji je proizvela naša produkcija, dobio je sjajne kritike od posetilaca Sajma i učesnika prezentacije. Panelu organizovanom tim povodom, prisustvovalo je čak 160 učesnika iz srpskih opština, privatnog sektora i državnih insitucija.

Za potrebe grada Čačka proizveli smo srpsko-englesku verziju promotivnog filma “Čačak – Srbija”. Naručilac posla je bila gradska uprava Čačka.

AVN + production” ima potpisane ugovore o saradnji sa nekim od najznačajnijim preduzećima iz regiona: Čačanska banka Čačak, Autočačak Čačak, Top Gan Čačak, ELD Čačak, Sportske kladionice Brazil, Valletta Guča, Hidrogradnja promet.
Ugovor predviđa, pored marketinškog predstavljanja, i kompletno informativno praćenje, podršku u realizaciji određenih projekata i akcija, arhiviranje snimljenog materijala i mogućnost proizvodnje reklamnih i promotivnih filmova za potrebe sajamskih nastupa, proslava i godišnjica.

Produkicja je osposobljena i za realizaciju i proizvodnju web stranica i odgovarajućih aktivnosti na polju web dizajna.

Referentna lista sadrži i sledeća imena:

 • Mercator Centar Čačak,
 • Kompanija Dunav – Filijala Čačak,
 • TRZ Čačak,
 • Sabor trubača Guča,
 • Les Folies,
 • Transport Pridvorica,
 • Opština Čačak,
 • Opština Lučani,
 • Veterinarski zavod Zemun,
 • Fabus Novi Sad,
 • Mlekara Moravica,
 • Sekopak Beograd,
 • Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije,
 • MIT Čačak i dr.

Predlažemo da u narednom periodu organizujemo sastanak i razmotrimo mogućnost poslovne saradnje.

Srdačan pozdrav Vam šalju,
Aleksandar D. Radović i Nenad Nikolić
Kako je nastala emisija

Emisiju je osmislio Aleksandar D. Radović, koji je daleke 1965.godine, kao mlad novinar u Čačanskom glasu pisao rubriku pod istim nazivom. Emisija je prvi put emitovana početkom 2004. godine na programu TV Galaksija 32 i traje do danas. Njeno obeležje je svakodnevnica varoši koja je prerasla u grad. Kada kritikuje autor ne govori jezikom mržnje, priča istinu i nijednog trenutka ne podleže pritiscima i interesima pojedinaca i aktuelne vlasti. Zbog načina interpretiranja i nezavisnosti se izdvaja od ostalih emisija tv stanica.

Želite li epizodu na DVDu?

U mogućnosti smo da Vam ponudimo epizode emisije Krajem Naše Ulice u DVD formatu, za Vašu privatnu video kolekciju.

Detaljnije
Textpattern kamenorezac
Ovaj sajt pokreće
Textpattern