Warning: end() expects parameter 1 to be array, null given in /home/knu/public_html/textpattern/publish/taghandlers.php on line 278
Krajem naše ulice ~ Uslovi korišćenja

Tel: +381 (0)32/22.42.94
Mob: +381 (0)62/44.27.80
Železnička bb, PTC Vavilon
32000 Čačak, Srbija

Sredom i Četvrtkom
15:50, 18:50, 21:50
Nedeljom u 11:50
Samo na TV Galaksija 32
autor i voditelj
Aleksandar D. Radović
 
Uslovi korišćenja

Sadržaj objavljen na internet stranama sajta Krajem Naše Ulice, vlasništvo su AVN+ production-a (u daljem tekstu vlasnik), i mogu se upotrebljavati samo uz pisanu dozvolu vlasnika, pri čemu se moraju poštovati i sva navedena upozorenja o autorskim pravima, što znači da se ne smeju prepisivati, umnožavati ili objavljivati ili na bilo koji drugi način rasparčavati sadržaj u njegovom punom ili skraćenom obliku.

Vlasnik, nije odgovoran za privremenu nedostupnost ili nepotpunu funkcionalnost internet stranica, eventualnu netačnost podataka niti za eventualnu štetu nastalu zbog upotrebe netačnih ili nepotpunih informacija.

Vlasnik, niti bilo koja druga pravna ili fizička lica koja su učestvovala u nastanku i izradi ovih internet stranica, nisu odgovorna ni za kakvu štetu koja bi mogla proizaći iz pristupa informacijama, upotrebi ili nemogućnosti upotrebe informacija na tim internet stranicama ili bilo kakve greške ili nedostataka u njihovom sadržaju.
Isto tako, vlasnik, zadržava pravo izmene sadržaja prema sopstvenom nahođenju.

Hvala Vam na vremenu koje ste izdvojili za čitanje ovog teksta.

AVN+ production

Kako je nastala emisija

Emisiju je osmislio Aleksandar D. Radović, koji je daleke 1965.godine, kao mlad novinar u Čačanskom glasu pisao rubriku pod istim nazivom. Emisija je prvi put emitovana početkom 2004. godine na programu TV Galaksija 32 i traje do danas. Njeno obeležje je svakodnevnica varoši koja je prerasla u grad. Kada kritikuje autor ne govori jezikom mržnje, priča istinu i nijednog trenutka ne podleže pritiscima i interesima pojedinaca i aktuelne vlasti. Zbog načina interpretiranja i nezavisnosti se izdvaja od ostalih emisija tv stanica.

Želite li epizodu na DVDu?

U mogućnosti smo da Vam ponudimo epizode emisije Krajem Naše Ulice u DVD formatu, za Vašu privatnu video kolekciju.

Detaljnije
Textpattern kamenorezac
Ovaj sajt pokreće
Textpattern